A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

3:36 PM

Kenduri Sg.petani -Alor star

Posted by wany

Musim2 cuti sekolah yang blum habis lagi.. jemputan kenduri pun belum habis2 lagi.. sehari 2-3 tmpt nak kna attend.. wahaha.. yang mana sempat jer yg kami p.. yang xsempat tu.. ampun & maaf dipinta.. title jer kenduri.. tapi gambo2 kat bwh nie.. xde kaitan pun ngn kenduri..Gambo kami posing2 pas kenduri after attend kenduri kat Aloq Star.. Pepun selamat pengantin baru.. kepada pengantin2 semua hadapilah alam rumah tangga dengan tabah dan sabar.

Layanzz gambor2 kami..










lokasi terakhir kami.. masjid zahir aloq star..






0 comments:

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..