A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

6:18 PM

RaMadhaN yg DiRindui

Posted by wany

Alhamdullilah.. dah sampai ke tanggaL 21 RaMadhan 1432h.. Syukur dapat kita teruskan Ramadhan hingga ke hari bersamaan 21 Ogos 2011.. dah pun 21 hari.. sedar tak sedar dah pun nak abis bulan pose nie... kepada kengkawan marilah kita semua menejar sepuluh malam terakhir utk diisi dengan ibadah.. mudah2an pose kita taun nie lebih baik dari thn2 lepas dan dapat kita merasai malam LailatulQadar..

bukan nak ceramah utk kali nie..cuma saling ingat mengigati..dan ambil kesempatan sebelum cuti raya nie.. nak update.. apa yg berlaku sepanjang Ramadhan nie.. kpd aku n hubby.. setelah mak datang untuk bawa blk aqilah ke kampung, aku selamat berkursus kat melaka selama 4hari.. sian Aqilah kna tinggal kat kg.. 25hb/8 nie dekat2 nk rya baru blk jumpa dier.. lepas jer balik kursus kat melaka tempoh hari.. Alhamdullilah dapat jemputan berbuka ngn member2 inteL rakan kje En.hubby kat Hotel Sri Malaysia Kulim.. jom tgk kengkawan baru saya..

Sekitar majlis tersebut..
 Posing2 setelah kekenyangan
 Nie plak goodies bag dari InTel utk Staff yg xambik MC bulan nie.. semua makanan kesihatan dalamnya.. dari sekilo oat,minyak bunga matahari, setin biskut jacob, sunsweet, kismis, biskut julies, sampai susu anlene pun ada.. yg xbrapa nak sihat cekelat cadbury sekotak tu..
hihi.. tu faveret org yg xambik MC tu.. belasah cekelat cadbury jer dier lepas bbuka.. dah lupa kat anaknya yg gemar jg tu..

yang nie plak kisah dapat penginapan d' Leisure Cove, Penang.. percuma masa p PISA hr tu..bukan tak mau p bulan lain kesibukan sebelum2 nie... terpaksa lar dah  kerana bulan nie dah last datenyer.. pergi juga lar kami berdua2an disana dalam Ramadhan nie..
 LeiSuRe CoVe ResoRt..
bilik kami..

Berpacaran Disini.. ya..:)
Bilik utama yg Kami guna..
Bilik ke-2 xguna pun.. maklum ler berdua2an jer..
Complete ngn kabinet dan peralatan memasak..
sempat ler guna utk panaskan lauk sahur..
dah terlanjur duk area georgetown aka tanjung nie 
kami shoping2 ler kat gurney plaza

dan juga jejln disekitar..
dan terjumpalah...
mmg kna beratur.. 

dan esoknya...
shoping2 lagi at KOMTAR n PasaR CHoWraSta..
hehe.. dah try2 n tayang baju raya ke-2 nie...
cantik tak?/..murah2 ajer kat sini..
sampai ler ke ptg meronda2 n menyoping2 kat tanjung..
pulang ler kami ke kulim ngn..
nek..
FERi Ajer..
hilanglar segala penah menyopink sakan setelah 
dapat menikmati kedinginan lautan ciptaan Ilahi ini.. Syukur..

bye.. salam Ramadhan Semua.. Semoga kita dapat bertemu lagi di Ramadhan akan datang..
pastinya Ramadhan ini akan menjadi kenangan dan dirindui SelamaNya..
Selamat menyambut Lebaran Jua.. Sambutlah dengan penuh Syukur.. MAaF Zahir dan batin Dari 
Wany Sekeluarga.. jumpa dan jumpa lagi..
kami akan pulang beraya di kelate pada 25hb/8 - 2hb 9..
raya ke-3, ke-4,ke-5 akan beraya diKuantan..
Jumpa Disana & Salam AiDiLfiTRi..


terimalah kad Raya dari kami Sekeluarga..

0 comments:

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..