A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

12:56 PM

BanK Rakyat

Posted by wany

Kenapa sejak dua tiga menjak nie ramai jer orang berpusu2 kat bank Rakyat yer? kepada yg blum tau.. kebanyakkan mereka nak dapatkan syer @ wat investment sebagai ahli di bank rakyat.. almaklum ler.. diveden 15%.. lg byk dari asb tu.. yg hanya 7++/year.. rugi kalau xjoin..





Jumaat yg lalu aku pun trus kesana.. ramai tak ramai.. dari kul 9.30pg i ambik nombor.. sampai 12.30tgh  baru sampai turn aku.. dapat nombor 1111.. masa tu baru no. 1036 fuhhhuhu.. mencabar keimanan menantinya.. siap ambilkan no.utk enhubby lg.. dia yg tgh kje.. ngam2 time dia break kul 12.30.. turn dia pun sampai.. Oh yer! minimum seorg RM500 utk saham tu.. lepas lar en.hubby n i masuk syer tu.. kata mereka jika nak tambah kena isi form.. nanti dia org akan maklum bila dapat kelulusan dari Lembaga Saham sama ada kita dah bleh tambah @ blum.. tunggu je lar.. sesapa yg bergelar bumiputera.. boleh join lagi.. kunjungilah cawangan bank rakyat berdekatan yer.. Melaburlar Untuk masa depan yer.. :)



2 comments:

umialya said...

sygkan.. bank rakyat x bg beli syer byk2..
akak ader gak.. modal dah balik, kutip dividen aje tiap tahun

wany said...

wah.. beshyer akak.. dah blk modal.. sy n hubby br tau thn nie.. tul tu yg sygnya xleh nk invest byk2..

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..