A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

11:31 PM

HappY 3rd AnniverSaRy to Me

Posted by wany

Sempena hari ulangthn perkahwinan kami yg ke-3 sedikit info n coretan tuk wat kenangan.. especially to en.hubby.. trima kasih banyak2 coz sudi melayan kerenahku selama tiga thn ini.. dan harap2 bersabar n trima diriku seadanya.. semoga ikatan kita kekal dunia akhirat.. dipermudahkan segala rezeki dan urusan kita.. Amin.. hari nie xde lar celebrate mne pun coz en.hubby xbrapa sihat.. just mkn pizza jer tuk dinner sambil2 nak rasa pizza taste baru.. cheesy..






Action papa n kids menanti pizza.. Take A way jer..


nie lar rupa boxnyer..



ini lar isinya.. huhu xsedap mne pun.. tp dah rezki mlm nie.. mkn je lar.. byk2 pizza yg ku rasa pizza yg paling sedap thai seafood ajer.. yg lain hampeh.. hehe kutuk lak.. sorry yer pizza hut.. dah jual mahal2 tu buat lar sedap sikit.. pepun hepi anniversary to me n en.hubby on 17 oktober 2010.. doakan kami bahagia selamanyer..

2 comments:

unai a.k.a puan.U said...

selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-3! semoga kekal kehujung nyawa.. :-)

wany said...

trima kasih U.. insyaallah kekal.. Amin

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..