A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

12:50 PM

AVENT BOTTLE By philips

Posted by wany

Cerita nie pasal botol susu brand avent yang konon popular n branded tu.. Aqilah sejak lahir mmg pakai botol nie.. sampai ler sekarang.. dari baby aqilah pakai mmg botol nie xder per2  problem kat aku.. tapi tah mengapa seminggu sebelum raya hari tu botol nie wat hal.. bila ku gongcang jer botol tu.. susu nyer keluar melalui.. tepi ring botol tu.. yang ku tanda 'here' tu


 ingatkan ade pecah kat mana2 tapi tgk2 xde pun.. puting pun still ok n masih baru lagi.. geram pun punya pasal aku bli botol biasa jer kat aqilah.. tup2 bagi kat dia minum susu ckt jer pastu xmau dah.. huh.. nie.. mesti pasal botol biasa nie.. coz puting botol biasa agak lembik ckt.. so aku bli jg lar brand avent smula.. tau2 dah naik rege pun.. sebelum nie harganyer Rm27.90.. sekarang dah jadi RM32.90.. huh.. yang Rm49 pun ade.. macam2.. yg baru BPA free tu yg jadi mahal..  botolnyer pun dah nmpk lain ckt.. cam kat bwh nie..

Yang baru tu agak kelabu ckt botolnyer.... confirm lar anak kedua ku xpakai dah botol nie.. aku cr brand lain plak.. huhu.. byk sgt problemnyer.. yg baru ade ring baru lak kat tgh dier.. nyusah btul..

nie aksi aqilah pas minum susu






2 comments:

e.l.i.z.@ said...

k.liza x ajin lg ado prob nge botol tu.
tp loni meme hop BPA free tu mhl sikit..kalu botol kecik, botol tu napok kuning sikit

Anonymous said...

botol nie harapkan harga jer mahal tapi hancus dia punya kualiti lebih2 lagi pas handover ker philips...b4 this ok jer aku pakai...

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..