A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

12:00 PM

JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR

Posted by wany


PARA BLOGGER YG NK HADIAH DARI BUMI ANBIA.. JOM JOIN GIVE AWAY NIE... walaupun kita belum pernah sampai kesana.. dapat hadiah dari sana pun dah boleh tinggalkan kenangan manis utk kita.. HURRY UP !! JUST CLICK SINI
Senang sahaja nak menyertai benda ni.

Antara syarat-syarat yang dikehendaki untuk menyertai Give Away ini adalah:
1.  Jadi follower blog ni (bukti penyertaan)
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4. Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda.
5. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
 6. Senang sahaja kan? (^^,)v

10 hadiah misteri dari Rusia & Mesir menanti untuk semua yang berminat nak join…
Boleh pilih sama ada nak hadiah dari Rusia atau Mesir SAHAJA tak boleh pilih dua2 taw. Edisi terhad!
(5 hadiah dari Rusia & 5 hadiah dari Mesir)

Tarikh Tutup untuk Give Away ini adalah pada

31 Julai 2010 (12.00 PM)






4 comments:

.: Keyri + Atiqah:. said...

Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..