A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

3:55 PM

Bila kami berkumpul

Posted by wany

~Adik no.5 as a student UDM~
1st day kat KL masa p kajang rumah abang n adik bradik kat sana.. kami 6 adik- beradik bila smua dah besar pjg dan dah ada family sendiri kami jarang dapat berkumpul semua.. dikesempatan cuti sekolah pada bulan jun baru-baru nie.. dpt lar kami berkumpul.. nie lokasi pertama kami.. temankan abg yg sulong as a husband to blogger elizakru nak bli kete baru Toyota Caldina.. wah.. byk duit big boss nie.. sempat lar kami posing2 kat kdai kete tu.. sajer nk wt kenangan.. my mum pun sempat posing ngan Caldina kat situ..


~MY MUM~




Putri n Alya aqilah pun sempat posing kat tepi tayar merc..

Abang sulongku n kak ipar elizakru 
                      shopping2 at Jln TAR


Makan malam kami.. steamboat.. kat Restoran Terapung Taman Tasik Titiwangsa.. thanks along.. coz blanja kami 9 org malam tu.. walaupaun harga kat situ RM 28/per person kami .. dah jadi big boss xkesah lar kot.. hehe (^-^)

     wah.. kak Eliza n adikku ain dpt makan ketam sampai xperasan gambarnya saya snap..                                

2nd nite pulak makan siakap 3 rasa n steam... nie baru semua adik beradikku berkumpul ngn anak or isteri masing-masing..


sampai 3 meja bersambung.. seronok sangat malam tu.. last night kat KL..along lagi yg belanja.. thank you..










2 comments:

E.L.I.Z.A said...

hahahha sempat ag candid snap..ouh ai malu :P

wany said...

hehe.. sorry ar k.liza.. w/pun candid tetap cun lg tu.. :)

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..