A TaLe to ReMemBeR **ummi-aqilah.blogspot**

Dari Abu Hamzah, Anas bin Malik r.a, khadam kepada Rasulullah SAW, bersabda Nabi SAW :" Tidak beriman seseorang kamu, sehinggalah ia mencintai saudaranya sama seperti ia menyintai dirinya sendiri".

10:32 AM

Jalan-jalan cari makan

Posted by wany

 
                                                         ~ Restoran Puncak Mutiara~

Bila sampai jer ke kulim selepas balik dari kelantan.. petang ahad baru nie.. my husband ajak pi makan.. katanya tempat nie dalam kampung.. jauh ckit dari kulim.. kat kubang semang bukit mertajam.. bila sampai jer.. ingatkan restoran biasa jer.. rupanya wow.. terpegun aku tgk restoran nie.. walaupaun pun dalam kampung.. tapi.. mcm restoran resort.. tapi yg sedihnya xdapat nak ambik gambar coz bateri fon benar2 dah low.. so sorry.. semua gambar download jer nie.. for more information.. boleh lar ke website restoran nie.. www.puncakmutiara.com ... 

Menunya pun menarik.. banyak berasaskan kambing.. memang favourite my hubby lar daging kambing.. antara menu yang kami order.. nyum2.. beriani kambing.. 



satay rusa dan satay kambing.. tp pic nie satay ayam jer..
coz bateri fon dah kong n xdapat nak ambik gambar asal.. so pic download jer nie..

4 comments:

~UNai~ said...

baru bukak ke restoran ni?

wany said...

tak tau lar pulak bila bukanya.. nanti saya cek balik.. tp mmg best lar makan kat sini.. suasana kampung.. daging kambing fresh.. n byk lg lar menunya.. western pun ada.

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam org peneng apa habaq....sedap ka dgg kambing....

wany said...

salam.. habaq baik.. daging kambing fresh.. mmg sedap.. mai lar jln sini.. bleh try

Post a Comment

CaDangan @ pendapat anda ..